Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Ο Δημήτριος Αγγελίδης στο Politia Tennis Club

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η βραδιά- κοκτέιλ που πραγματοποίησε στο Politia Tennis Club o Δημήτριος Αγγελίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Πόλη Φως" της υποψηφίας δημάρχου Κηφισιάς Αγγελικής Συνοδινού, η οποία και παραβρέθηκε στην εκδήλωση, μετά του συζύγου της.                              

                                       Άποψη χώρου του Politia Tennis Club

Αφού ευχαρίστησε όλους για την αποδοχή της πρόσκλησής του ο Δημήτριος Αγγελίδης στην αρχή της ομιλίας του, αναφέρθηκε στην απόφασή του να συμμετάσχει στις Δημοτικές Εκλογές επιθυμώντας να συμβάλλει αποτελεσματικά στη "μεγάλη πρόκληση" της χρηστής διαχείρισης του Νέου Καλλικράτειου Δήμου Κηφισιάς, σαν γνήσιος οραματιστής ενός καλύτερου αύριο και τίμιος πολίτης, όπως έχει αποδείξει ο έντιμος μέχρι σήμερα βίος του.

                                                    Δημήτριος Αγγελίδης

Διαθέτοντας μια διεθνούς εμβέλειας διαχειριστική ικανότητα λόγω των επαγγελματικών του εμπειριών, υποσχέθηκε να είναι ο εκφραστής και ο υπερασπιστής των συμφερόντων των πολιτών και της πόλης και να συντελέσει στην εγκαθίδρυση μιας αξιόπιστης, διαφανούς διοίκησης που θα συμπεριλαμβάνει (αναφέρω συνοπτικά) :

* Εφαρμογή σύγχρονων Συστημάτων Διοίκησης
* Έρευνες για την ικανοποίηση των αναγκών των δημοτών από τις παρεχόμενες δημοτικές υπηρεσίες
* Τήρηση διαφανών διαδικασιών στην ανάθεση και εκτέλεση έργων
* Εφαρμογή διαφανών διαδικασιών στις προμήθειες
* Αναβάθμιση του ρόλου των εργαζομένων και βελτίωση των εργασιακών σχέσεων
* Χρήση νέων τεχνολογιών στη λειτουργία του Δήμου και στην επικοινωνία με τους δημότες
* Διαχείριση Κρίσεων όπως π.χ. Πυρκαγιών, Πλημμύρων, Χιονοπτώσεων, Σεισμών κτλ.

Με την εφαρμογή των ανωτέρω θα γίνει εφικτή η σταδιακή αναβάθμιση του Δήμου Κηφισιάς, ώστε να μπορέσει να βρεθεί η επικράτεια του Δήμου ανάμεσα στον κατάλογο των πράσινων πόλεων του πλανήτη.

             Παύλος Λεκάκης, Γιάννης Ζαννής, Δημήτριος Αγγελίδης, Γιάννης Δελούδης,
                                               Βάνα Δελούδη, Μίνα Ζαννή

Εμβαθύνοντας στην ομιλία του μάλιστα ο Δημήτρης Αγγελίδης ανέφερε σαν παράδειγμα την Κοπενχγάγη , που όχι μόνον δεν επαφίεται στην Α΄ θέση που κατέχει από το 2008 στον κατάλογο των πιο πράσινων πόλεων του πλανήτη (όσο για την Αθήνα ούτε στο όνειρό μας - δική μου άποψη) αλλά προχωρεί και στον επόμενο στόχο που είναι ο μηδενισμός των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα ως το 2025 με προγράμματα απεξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα και την στροφή στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Τελειώνοντας ο Δημήτρης Αγγελίδης πρότεινε στην Αγγελική Συνοδινού με την παραλαβή του Δήμου όταν εκλεγεί , να γίνει οικονομικός έλεγχος των Δήμων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης από ανεξάρτητο Ελεγκτικό Οίκο για να ενημερωθούν οι δημότες για την πραγματική πορεία των οικονομικών των Δήμων.

         Η Αγγελική Συνοδινού με τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτριο Αγγελίδη
                                       
Κατόπιν έδωσε το λόγο στην κυρία Συνοδινού, οι οποία ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού της με σθένος, θέρμη και πίστη κι έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, αλλά και απάντησε σε καίρια ερωτήματα των καλεσμένων όπως:

   Αγγελική Συνοδινού   
                                           
*της κυρίας Βάνας Ποιμενίδη σχετικά με την καθαριότητα της Κηφισιάς και το νοικοκύρεμα της πόλης, που τώρα μοιάζει με εγκαταλελειμμένο τόπο
*του Ροταριανού κυρίου Γιάννη Μαυρούλια σχετικά με τη μείωση του συντελεστή δόμησης
ώστε να μην πνιγεί ο τόπος στο τσιμέντο
* του αρχιτέκτονα κυρίου Πέτρου Πετρακόπουλου σχετικά με τον Προαστιακό - το θέμα έχει μπει στις Καλένδες -
* του επιχειρηματία κυρίου Δημήτρη Ποιμενίδη που αναφέρθηκε στο ότι ένα μήνα προ των εκλογών στην Κηφισιά καθαρίζουν τους δρόμους, τις πλατείες, μπαλώνουν τα χαλασμένα πεζοδρόμια κλπ και μετά τις εκλογές χάνονται όλοι...Τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση?

Η Αγγελική Συνοδινού τόνισε πως όραμά της είναι να φτιάξει μια πόλη πρότυπο, μια πόλη που να είναι υπερήφανος όποιος κατοικεί σε αυτήν. Καθαρή,νοικοκυρεμένη, πράσινη,ασφαλή, βιώσιμη και ανθρώπινη πάνω απ όλα. Και σίγουρα μπορεί να τα καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου