Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Στήριξη στον Συνδυασμό Ανεξάρτητοι Δημότες του Βασίλη Βάρσου


Ο Συνδυασμός "Πόλη Φως" καταγγέλλει την εφημερίδα Τύπος της Κηφισιάς για την διαστρέβλωση της θέσης του Συνδυασμού εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η εφημερίδα ψευδώς αναφέρει ότι η Αγγελική Συνοδινού επικεφαλής του Συνδυασμού "Πόλη Φως" «εμμέσως» θα στηρίξει τον Συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου  Νίκου Χιωτάκη. Ο Συνδυασμός  "Πόλη Φως" σαφώς και κατηγορηματικώς δηλώνει την στήριξη του στον ανεξάρτητο Συνδυασμό του Βασίλη Βάρσου.

Καλεί τους δημότες της Κηφισιάς με αποφασιστικότητα να κλείσουν τον δρόμο  για τρίτη θητεία στον Δήμαρχο που ευθύνεται για  το ότι η Κηφισιά υποβαθμίστηκε περιβαλλοντικά, υπερχρεώθηκε οικονομικά και καταδίκασε σε οικονομικό μαρασμό την πόλη μας. Καλεί τους δημότες να μην επιβραβεύσουν με την ψήφο τους το ρουσφέτι, την συναλλαγή και την αδιαφάνεια που χαρακτήριζαν την προηγούμενη οκταετία.

Να οικοδομήσουν ένα μέτωπο αλλαγής και προόδου στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει ο Συνδυασμός  "Πόλη Φως"  με βάση τις δεσμεύσεις που έχει δημόσια αναλάβει μέσω του προγράμματος του.