Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Η Αγγελική Συνοδινού επισκέφτηκε τον Κηφισό

Το πρωί της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της Οικολογικής Εξόρμησης Αττικής Παναγιώτης Τσίτουρας και ο γραμματέας του φορέα Διαχείρισης και Ανάπλασης Κηφισού Κωνσταντίνος Λάσκαρης, ξενάγησαν την υποψήφια δήμαρχο Κηφισιάς Αγγελική Συνοδινού επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού "Πόλη Φως" , στα σημεία του Κηφισού που έχουν υποστεί παράνομες παρεμβάσεις.

Την κ. Συνοδινού συνόδευε κλιμάκιο των δημοτικών συμβούλων της μεταξύ των οποίων και ο Δημήτριος Αγγελίδης. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η ομάδα των επισκεπτών αντίκρυσε σκουπίδια, λύματα, μπαζωμένα ρέματα, και κάθε είδους αυθαιρεσίες και επεμβάσεις στο φυσικό περιβάλλον του Κηφισού και φυσικά καταπάτηση της δασικής γης. Επιβεβαιώνοντας την από κοινού θέληση για τη διάσωση του Κηφισού η Αγγελική Συνοδινού και οι δημοτικοί σύμβουλοι ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του φορέα για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα.


                             Εικόνες ντροπής και αίσχους στις όχθες του Κηφισού

Η γενική εντύπωση πάντως ήταν πως ο δήμαρχος Κηφισιάς και οι δήμαρχοι των γειτονικών Δήμων δεν έδωσαν την δέουσα σημασία εδώ και τόσα χρόνια για την διάσωση και την ανάπλαση της περιοχής.