Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Η Αγγελική Συνοδινού στο Εντευκτήριο της Εκάλης

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 08.00μμ η υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς του Συνδυασμού "Πόλη Φως" Αγγελική Συνοδινού παραβρέθηκε σε συγκέντρωση στο Εντευκτήριο Εκάλης, με κλιμάκιο υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της μεταξύ των οποίων και ο Δημήτριος Αγγελίδης.

           Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτριος Αγγελίδης με την Αγγελική Συνοδινού

Εκεί, συνομίλησε με κατοίκους της Εκάλης, που ασφυκτικά είχαν γεμίσει την αίθουσα και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα αιτήματά τους ανάμεσα στα οποία ήσαν (1) το αποχετευτικό σύστημα (2) η απομάκρυνση του αμαξοστασίου (3) η δημιουργία σχολικών κτιρίων (4)  και εντονότερο η δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας ώστε να μπορούν εύκολα να μετακινούνται στο Εμπορικό Κέντρο της Ν. Ερυθραίας και της Κηφισιάς.

Η Αγγελική Συνοδινού με την ευαισθησία και τη συνέπεια που τη διακρίνει πάντα άκουσε προσεκτικά τους κατοίκους και υποσχέθηκε ότι εάν εκλεγεί θα τα λάβει όλα σοβαρά υπ΄ όψιν της.

Χαρακτήρισε την Εκάλη ως το «ωραιότερο προάστιο της Ελλάδας και ένα από τα ωραιότερα της Ευρώπης» και δεσμεύτηκε ότι η Εκάλη θα παραμείνει χώρος αμιγούς κατοικίας και δεν επιτραπεί να παρεισφρήσουν μη νόμιμες λειτουργίες.

Η Αγγελική Συνοδινού επεσήμανε ότι το πρόβλημα έλλειψης αποχέτευσης σε περιοχές του νέου Δήμου, θα αντιμετωπιστεί συνολικά για την πόλη, ενώ θα υπάρξει συνεργασία με όμορους Δήμους για την προστασία του Κηφισού. 

Τέλος ανέπτυξε τις προτάσεις του Συνδυασμού για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού που αποτελεί ζήτημα μέγιστης προτεραιότητας για το νέα Δήμο Κηφισιάς.